Jaar ervaring

T-shirts gedrukt

Tevreden klanten

De communicatie met Renzo Textiel verliep erg soepel en duidelijk. De T-shirts die ik heb laten bedrukken voldoen volledig aan mijn verwachting. Zowel de kwaliteit van de shirts als van het drukwerk is uitstekend. Al met al ben ik zeer tevreden en zal ik onze werkkleding zeker vaker bestellen bij Renzo Textiel!

Kevin

Tafelindustrie

Door Renzo Textiel kunnen we nu ook tijdens het werk reclame maken met de prachtige jassen die we hebben besteld.
Onze bedrijfsslogan staat duidelijk en strak gedrukt. Dit zal onze bekendheid doen groeien.

Tom

Kozijn Improve

Vanuit onze scoutingvereniging waren we al enige tijd op zoek naar shirts met ons logo daarop gedrukt. Dit om ons 10-jarig bestaan te vieren. Waar bij veel drukkers onze vraag te complex was, of niet te betalen zijn we bij Renzo Textiel uitgekomen. Renzo Textiel heeft onze vereniging voorzien van prachtige shirts, ons logo met diverse kleuren is haarscherp gedrukt en de kwaliteit is uitstekend. Wij doen onze volgende bestellingen zeker weer bij Renzo Textiel!

Wendy

Scouting The Challenge

Prachtige werkkleding laten bedrukken voor onze klanten en personeel. Nu is het duidelijk wie er bij ons werkzaam zijn en zijn we representatief naar de klant toe. Renzo is duidelijk over de prijzen en zijn product. Zo kwamen we niet voor verwachtingen te staan. Top!

Richard

Autosport Onderdelen Waanders

WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht