Mondkapjes bedrukken

Aangezien het dragen van mondkapjes een streng advies is geworden tijdens de COVID-19 periode kun je nu mondkapjes laten bedrukken bij ons in Enschede! Je kunt de mondkapjes bedrukken naar wens. Een mondkapje met logo of een andere print: in overleg is alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op in Enschede!

          

Mondkapjes ontwerpen

Bij Renzo Textiel in Enschede kun je zelf mondkapjes ontwerpen. In overleg is alles mogelijk, dus neem gerust contact met ons op. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, daarnaast kies je wat je op het mondmasker wilt bedrukken. Je kunt een logo bedrukken op je mondkapje, maar natuurlijk ook een tekst.

De mondkapjes zijn wasbaar

De mondmaskers bij Renzo Textiel zijn wasbaar tot 60 graden. Zo hoef je niet telkens nieuwe mondmaskers te kopen, na het gebruik van het wasbare mondkapje stop je die makkelijk in de was. Zodat je hem daarna weer opnieuw kan gebruiken.

          

Mondkapjes met print

Je kunt dus bij ons je mondkapjes makkelijk laten bedrukken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillenden kleuren en makkelijk te wassen. Kijk hieronder voor de specificaties of neem direct contact met ons op! 

 

2 laags mondkapjes | Wasbaar tot 60 graden | Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Aantal                  Prijs per stuk
10                           €3,50
50                           €3,-
150                         €2,70
250                         €2,40

  • Prijzen zijn inclusief 1 kleur opdruk.

 

 

WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht